Περιφανοι για τις υπηρεσιες μας

Από το 1945, η ιαπωνική εταιρεία MIWA Lock Company Ltd. έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα των κλειδαριών και των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης υψηλής απόδοσης. Σήμερα, η φήμη μας για ποιότητα και αξιοπιστία έχει καταστήσει τη MIWA την προτιμώμενη επιλογή των κορυφαίων αλυσίδων ξενοδοχείων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από την πρωτοποριακή offline ηλεκτρονική σειρά κλειδαριών για ξενοδοχεία που ανέπτυξε η MIWA το 1981, έχουμε φτάσει σήμερα στο ALV3, το κορυφαίο προϊόν μας, με τεχνολογία RFID. Η εταιρεία μας έχει καθορίσει παγκοσμίως τα πρότυπα στην τεχνολογία ηλεκτρονικών κλειδαριών.

Οι κλειδαριές ALV3 μας συνδυάζουν υψηλής ποιότητας μηχανική με προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα, προσφέροντας ευκολία στη χρήση, ασφάλεια, αξιοπιστία και αποδοτική κατανάλωση ενέργειας. Εμπιστεύονται τόσο τα ξενοδοχεία όσο και οι πελάτες τους.

Ως αυθεντικοί κατασκευαστές, ελέγχουμε την ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, ενώ η έρευνα και η ανάπτυξη μας εξασφαλίζουν τη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας και υλικών. Με έδρα το Τόκιο, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με 1.562 αφοσιωμένους υπαλλήλους.

Παρέχουμε 3 χρόνια στάνταρ εγγύηση κατασκευαστή για όλες τις κλειδαριές μας.

  • info@miwagreece.com
  • +30 6936 836161